top of page

Å Ikke Ha Din Helseinformasjon Kan Være Dødelig

Visste du at det å ikke ha helseopplysningene dine på ett sted kan være en tråd i livet ditt? Les nedenfor en historie om virkeligheten fra vår administrerende direktør og fastlege Jonas C. Jeppesen fra ett av disse tilfellene:


I 2003 møtte jeg Sonja, Philips kone. De var to pensjonerte skandinaviske turister som nøt livet i Spania. Vi bodde på samme hotell. Jeg var der på ferie. Jeg kjente ikke Philip, men jeg ble involvert fordi jeg er lege. En natt ble han syk. Han ble innlagt tidlig neste morgen og døde senere samme dag. Ingen kjente til sykdomshistorien hans - de visste ikke hvilke medisiner, allergier eller kroniske lidelser han hadde. De visste ikke at han hadde diabetes mellitus, hypertensjon og at han hadde et hjerteinfarkt for 8 år siden. Jeg kom for sent til å hjelpe dem å forstå, og kona hans var for stresset til å huske noe. Philips sjanser for å få riktig behandling ble sterkt redusert, fordi han ikke kunne fortelle historien sin.


Å ikke kunne fortelle historien din, kan bokstavelig talt koste deg livet, øke risikoen for medisinske feil og mishandling, og det vil redusere sjansene dine for å få riktig behandling.

Det skjer hver dag: når du er på reise og når du er hjemme.


Vi bringer dyp domenekompetanse innen teknologi og UX i en blanding med dyp forståelse av menneskelig biologi, så vel som mental helse, til å utvikle en digital løsning på det grunnleggende problemet alle har:


Folk klarer ikke å ta en sentral posisjon i sitt eget liv når det gjelder helse.

Det skader dem. De prøver så godt de kan, men de har ikke riktig verktøy eller riktig plattform."


Jonas C. Jeppesen, fastlege & medgründer


Hos Zyberia mener vi at det er på tide å gi folk digitalt eierskap til helsen deres, slik at de kan bli likeverdige og aktive partnere i å skape verdibasert omsorg. Det er grunnlaget for fremtiden for et bærekraftig helsevesen.


16 views0 comments

Comments


bottom of page